Super yacht

Om jeg er stolt ? Les teksten under på bildene!

Christer Nihagen 

Monaco er et yndet sted for Super Yachts , de er store og dyre, men er også avhengig av solid strømforsyning via store batteri-banker. For en tid tilbake ble beslutningen tatt ombord om at Canadus HD-1224 skulle implementeres som en del av forebyggende tiltak ombord.

Mastervolt 24Volt lavder

Dette er en moderne «switch mode » lader som gir optimal ladestrøm til disse ventilregulerte 4x 196Ah bly/syre batteriene. Med Canadus HD-1224 montert vil hver enkelt celle, 48 totalt, motta korrekt ladestrøm og spenningen gir 2,12Volt til hver celle. Laderen avslutter ladestrømmen ved 28,8 volt og vil med disse verdiene arbeide mye lettere ved at det ikke er indre motstand ( Ohm ) i batteriene og dermed avslutte på riktig spenning.

 Vi er svært stolt av de referansene som dette gir oss, takk for tilliten til så vel Kapteinen ombord og maskinsjefen ombord.

 

Med dette komplette anlegget og Canadus HD-1224 vil batteribanken leve et godt liv uten sulfatering i svært mange år! 

4 batterier i 24Volt forsyning

Her ser dere 4×196 Ah VARTA ventilregulerte bly batterier som nå skal få et godt og langt liv med Canadus HD-1224 montert. Nå vil Canadus HD-1224 ligge og overvåke hver og en celle slik at sulfatering vil være fraværende fra dag 1. Du kan lese mer om sulfatering under dokumenter .

Det er besluttet at øvrige batteribanker ombord skal ha montert Canadus HD-1224.

Takk for tilliten samtlige involverte! 

Et maskinrom til forlystelse!

Ombord i denne super Yachten holder maskin sjef Bjørn fra Sverige det like rent som om det var nytt alt vi så, ikke en oljeflekk å skue hvorhen jeg så, takk for tilliten til de som har vært med på beslutningen om montering av Canadus HD-1224 fra dag1.

CANADUS HD-1224

Batterisvikt kommer alltid ubeleilig, og nye batterier er kanskje ikke tilgjengelig der og da.

Besøk Canadus