OM JENS

Min gamle kloke bestemor lærte meg tidlig at jeg ikke "skulle forlede noen til å tro", eller juge som vi sa på Østkanten, det har jeg fulgt gjennom et langt liv.

Jens har vært med en stund

Jens Petter Kleven, eller bare Jens..

Jeg har gjennom et langt liv vært gründer og forsøkt å skape relasjoner mellom selskaper, ingeniører, produktutviklere og markedet. Dette samarbeidet har bidratt til at produkter har sett dagens lys og blitt der, noe jeg er svært stolt av!

Jeg nevner ISOLI i Italia, PBI i USA , Primepower AB i Sverige, Canadus Power Systems i USA , og et nært og konstruktivt samarbeid over tid med Volvo Last i Gøteborg og Norsk Scania, samt Scania sentralt i Sverige. Et betydelig antall kunder i Norge har gjennom mange år vært grunnlaget for driften, dette setter jeg stor pris på, tusen takk for tilliten. 

På Hjem kan dere se logoene til de respektive kunder som har gitt meg og Canadus HD-1224 den nødvendige tilliten til produktet, dette skal være grunnlaget for videre aktivitet i markedet. Ved inngangen til 2022 har jeg passert 25 år med en rivende utvikling av de ulike produktene jeg har satt på agendaen gjennom ulike aktører. Den store finalen før jeg trekker meg tilbake vil være den solide posisjonen vi har oppnådd sammen med Canadus Power Systems i USA. Ved inngangen til dette året ligger det kontrakter til signering når detaljene er på plass, og en betydelig aktør inne Autoindustrien tar plass i førersete, og vi skal sammen sette teknologien ut i den store verden, dette skal bli spennende for alle involverte. 

 

 

 

Jeg har presentert produktløsninger for krevende bilpåbyggere tilbake til 2002-3 og da vesentlig Bertel O. Steen AS, Norsk Scania AS, Bussbygg as og selvfølgelig Volvo Truck AB i så vel Norge som Sverige.  Mye er relatert til profesjonelle brukere, men også andre krevende kunder har vist tillit som skal ha løsninger på øverste hylle når vi snakker utførelse, kvalitet og enheter som skal monteres i en fritidsbåt, en bobil, en landbruksmaskin, eller annet utstyr der det er et blybatteri som strømkilde. El-kjøretøy er også et av våre nye felt det skal fokuseres på, dette med bakgrunn i at det er et originalt montert AGM batteri ( bly ) som startbatteriet i hvert enkelt kjøretøy. 

Forsvaret investerte Primepower ladere og Canadus etter et møte hos Volvo maskin, og har fulgt 79 tunge Volvo hjullastere med montert snøryddingsutstyr fra Øveraasen over flere år, og konklusjonen kan verifiseres av Forsvaret, be gjerne om kontaktperson.

Be meg gjerne om dokumentasjon!

CANADUS HD-1224

Batterisvikt kommer alltid ubeleilig, og nye batterier er kanskje ikke tilgjengelig der og da.

Besøk Canadus