OM JENS

Min gamle kloke bestemor lærte meg tidlig at jeg ikke "skulle forlede noen til å tro", eller juge som vi sa på Østkanten, det har jeg fulgt gjennom et langt liv.

Jens har vært med en stund

Jens Petter Kleven, eller bare Jens..

Jeg har gjennom et langt liv vært gründer og forsøkt å skape relasjoner mellom selskaper, ingeniører, produktutviklere og markedet. Dette samarbeidet har bidratt til at produkter har sett dagens lys og blitt der, noe jeg er svært stolt av!

Jeg nevner ISOLI i Italia, PBI i USA , Primepower AB i Sverige, Canadus Power Systems i USA , og et nært og konstruktivt samarbeid over tid med Volvo Last i Gøteborg og Norsk Scania, samt Scania sentralt i Sverige. Et betydelig antall kunder i Norge har gjennom mange år vært grunnlaget for driften, dette setter jeg stor pris på, tusen takk for tilliten. 

På Hjem kan dere se logoene til de respektive kunder som har gitt meg og Canadus HD-1224 den nødvendige tilliten til produktet, dette skal være grunnlaget for videre aktivitet i markedet. Ved inngangen til 2023 har jeg passert mer enn 25 år med en rivende utvikling av de ulike produktene jeg har satt på agendaen gjennom ulike aktører. Den store finalen før jeg trekker meg tilbake vil være den solide posisjonen vi har oppnådd sammen med Canadus Power Systems i USA. 

Med den utviklingen vi ser i forhold til elektronikk som er i verdikjeden der batterier er en del av denne, er det av betydning at Canadus HD-1224 og “sure-start” får sin plass, dette for at hele verdikjeden skal kunne arbeide optimalt og gi brukeren trygg strømforsyning.

Canadus Power Systems og samarbeidspartnere skal levere denne teknologien på det nivået som er forventet. 

 

 

 

CANADUS HD-1224

Batterisvikt kommer alltid ubeleilig, og nye batterier er kanskje ikke tilgjengelig der og da.

Besøk Canadus

 

EG ELECTRONICS

EG Electronics er en betydelig aktør i Auto markedet og har kontorer i 6 land med hovedkontor i Spånga i Sverige.

Besøk EG Electronics