OM JENS KLEVEN

Min gamle kloke bestemor lærte meg tidlig at jeg ikke "skulle forlede noen til å tro", eller juge som vi sa på Østkanten, det har jeg fulgt gjennom et langt liv.

Jens har vært med en stund

Jens Petter Kleven, eller bare Jens..

Jeg har gjennom et langt liv vært gründer og forsøkt å skape relasjoner mellom selskaper, ingeniører, produktutviklere og markedet. Dette samarbeidet har bidratt til at produkter har sett dagens lys og blitt der, noe jeg er svært stolt av!

Jeg nevner ISOLI i Italia, PBI i USA , Primepower AB i Sverige, Canadus Power Systems i USA , og et nært og konstruktivt samarbeid over tid med Volvo Last i Gøteborg og Norsk Scania, samt Scania sentralt i Sverige. Et betydelig antall kunder i Norge har gjennom mange år vært grunnlaget for driften, dette setter jeg stor pris på, tusen takk for tilliten. 

På Hjem kan dere se logoene til de respektive kunder som har gitt meg og Canadus HD-1224 den nødvendige tilliten til produktet, dette skal være grunnlaget for videre aktivitet i markedet. 

 

 

 

Jeg har presentert produktløsninger for krevende bilpåbyggere tilbake til 2002-3 og da vesentlig Bertel O. Steen AS, Handicare Auto AS og Braco på Lierskogen. Alt er relatert til nødetatene i hovedsak, men også andre krevende kunder som skal ha løsninger på øverste hylle når vi snakker utførelse, kvalitet og enheter som skal monteres.

Her kan også nevnes Volvo Truck Center på landsbasis, Norsk Scania AS, begge har valgt samarbeid med meg over mange år, i tillegg har Forsvaret akseptert Canadus HD-1224 med egen NATO godkjenning. Forsvaret investerte Primepower ladere og Canadus etter et møte hos Volvo maskin, og har fulgt 79 tunge Volvo hjullastere med montert snøryddingsutstyr fra Øveraasen over flere år, og konklusjonen ble gitt meg nå inn i 2021 etter samtale med Forsvarets kontaktperson som har fulgt maskinene over tid og har kun registrert 2 batteriutfall, og dette skyldes utlading over tid og med det resultat at batteriene frøs i stykker, alle andre maskiner fungerer helt utmerket i henhold til Forsvaret, behøver jeg å si de føler seg svært trygge på Primepower og Canadus HD-1224?

Be meg gjerne om dokumentasjon!

Min gode venn Kjell Henriksen hos ELTEK var den som sørget for kontakten med  Primepower AB i Växjö Sverige for mer enn 15 år siden, og Kjell Henriksen er en av mange som har bidratt til at jeg nå kan lene meg til mine 70 år år med en følelse av å ha en god tid framover. Tidligere Brigadesjef i Oslo Brann- og redning, og min mentor, nå avdøde så altfor tidlig, Thor «Brannmann» Kristiansen stod klar med sin skulder når det blåste kraftig, Ørnulf Johansen hos Bertel O Steen avdeling 759 Werk Lørenskog har satt våre produkter og tanker på øverste hylle gjennom mange år, faktisk helt tilbake til 2003. Roger Pettersen og Vidar Andersen hos Handicare Auto  har sagt ja ved mange anledninger til meg og mitt, Canadus HD-1224 monteres i ambulanser på både start- og forbruksbatterier. Einar Glenthøy hos Braco og mange , faktisk svært mange med solide kunnskaper har gitt meg grønt lys…dere skal takkes hver og en for den tillit dere har vist.. jeg har ikke glemt deg som ikke er nevnt, det er bare så mange av dere..

SPAR DIN BATTERILEVETID

Sulfatering hindrer ladestrøm til battericellene, dette vil igjen gi mindre ampere (Ah) til rådighet. Les mer om dette på dokumenter.

Canadus HD-1224 forhindrer dette.

CANADUS HD-1224

Batterisvikt kommer alltid ubeleilig, og nye batterier er kanskje ikke tilgjengelig der og da.

Besøk Canadus

 

EG ELECTRONICS

EG Electronics er en betydelig aktør i Auto markedet og har kontorer i 6 land med hovedkontor i Spånga i Sverige.

Besøk EG Electronics

 

Sikker betaling med Klarna.

 

Kjøpsbetingelser

Personvernserklæring