OM JENS KLEVEN

Min gamle kloke bestemor lærte meg tidlig at jeg ikke "skulle forlede noen til å tro", eller juge som vi sa på Østkanten, det har jeg fulgt gjennom et langt liv.

Jens Petter Kleven, eller bare Jens..

Jeg har gjennom et langt liv vært gründer og forsøkt å skape relasjoner mellom selskaper, ingeniører, produktutviklere og markedet. Dette samarbeidet har bidratt til at produkter har sett dagens lys og blitt der, noe jeg er svært stolt av!

Jeg nevner ISOLI i Italia, PBI i USA , Primepower AB i Sverige, Canadus Power Systems i USA , og et nært og konstruktivt samarbeid over tid med Volvo Last i Gøteborg og Norsk Scania, samt Scania sentralt i Sverige. Et betydelig antall kunder i Norden har gjennom mange år vært grunnlaget for driften, og selskaper som Bertel O. Steen AS, Handicare AS, Braco AS, Bobilforeningen, et stort antall bobilforhandlere, med FERDA  som ledende kunde, har alle bidratt med sitt engasjement over flere år. RSA Bil ( FIAT ) har besluttet å benytte seg av Canadus HD-1224 i de avdelingene som tar for seg bobiler, og dette setter jeg stor pris på, tusen takk for tilliten. 

Batteriprat mellom Jens Kleven og Terje Aarhus i Norsk Bobilforening.

Jeg har presentert produktløsninger for krevende bilpåbyggere tilbake til 2002-3 og da vesentlig Bertel O. Steen AS, Handicare Auto AS og Braco på Lierskogen. Alt er relatert til blålysetatene i hovedsak, men også andre krevende kunder som skal ha løsninger på øverste hylle når vi snakker utførelse, kvalitet og enheter som skal monteres.

Her kan også nevnes Volvo Truck Center på landsbasis, Norsk Scania AS, begge har valgt samarbeid med meg over mange år, i tillegg har Forsvaret akseptert Canadus HD-1224 med egen NATO godkjenning. Forsvaret investerte Primepower ladere og Canadus etter et møte hos Volvo maskin, og har fulgt 79 tunge Volvo Maskiner med montert snøryddingsutstyr fra Øveraasen over flere år, og konklusjonen ble gitt meg nå straks inn i 2018, behøver jeg å si de føler seg svært trygge på Primepower og Canadus HD-1224? Be meg gjerne om dokumentasjon!

Min gode bekjent Kjell Henriksen hos ELTEK var den som loste meg til Primepower AB for mer enn 15 år siden, og han er en av mange som har bidratt til at jeg nå kan lene meg til mine 67 år med en følelse av å ha en god tid framover. Tidligere Brigadesjef i Oslo Brann- og redning, og min mentor, Thor Kristiansen stod klar med sin skulder når det blåste kraftig, Ørnulf Johansen hos Bertel O Steen avdeling 759 har satt våre produkter og tanker på øverste hylle, Vidar Andersen hos Handicare  har sagt ja ved mange anledninger til meg og mitt, Einar Glenthøy hos Braco og mange , faktisk svært mange med solide kunnskaper har gitt meg grønt lys…dere skal takkes hver og en for den tillit dere har vist.. jeg har ikke glemt deg som ikke er nevnt, det er bare så mange av dere..

SPAR DIN BATTERILEVETID

Sulfatering hindrer ladestrøm til battericellene, dette vil igjen gi mindre ampere (Ah) til rådighet. Les mer om dette på dokumenter.

Canadus HD-1224 forhindrer dette.

CANADUS HD-1224

Batterisvikt kommer alltid ubeleilig, og nye batterier er kanskje ikke tilgjengelig der og da.

Besøk Canadus

 

EG ELECTRONICS

EG Electronics er en betydelig aktør i Auto markedet og har kontorer i 6 land med hovedkontor i Spånga i Sverige.

Besøk EG Electronics

 

Sikker betaling med Klarna.

 

Kjøpsbetingelser

Personvernserklæring