Forsvaret

Major Schjølberg er klar på at Forsvaret har spart betydelige summer...

US ARMY installasjon

 

Canadus Solar er nå installert på 6 utvalgte HMMWV med 36watt panel og 2x Canadus HD-1224. US ARMY har 370 000 eksemplarer av dette kjøretøyet.

 Etter at  Canadus Solar i kombinasjon med Canadus HD-1224 har passert de strenge godkjennings prosedyrene fra US ARMY , er det nå klart for en konklusjon. 

 Prosessen er startet med basis i denne testen, og en rapport vil foreligge utover sommeren. Den vil vi legge ut her. 

 Vi gleder oss til å dele den med dere. 

 

 

 

Ingen registrerte avvik

Tilbake til 2012 ble jeg kontaktet av Volvo Maskin med bakgrunn i deres erfaring med Primepower lader og puls i kombinasjon. Major Frank Schjølberg besluttet på vegne av Forsvaret å montere Champ 24Volt 20A lader i kombinasjon med pulsteknologien på 79 hjullastere som skulle plasseres rundt om i landet på de anlegg som var under deres ansvar.

Det har vært en betydelig referanse for Forsvaret da det ikke er registrert noen avvik fra maskinene, hverken i forhold til batterier, eller elektronikken generelt. Major Frank Schjølberg er klar på at Forsvaret har spart betydelige summer i forhold til disse maskinene.

Avinor kjenner Canadus HD-1224 og anerkjenner produktet i installasjoner og legger den inn i dokumenter for investeringer i maskiner. Dette har vært på kartet hos Avinor i flere år.

Be gjerne om referanse.

Les hvordan forsvaret har gjort store kostnadskutt ved å ikke måtte bytte batterier siden 2012, takket være Canadus HD-1224

NATO GODKJENT

Hei Jens,

Da er følgene artikler ferdig kodifisert.

Canadus HD-1224, har fått følgene Natonr: 6130-01-643-3339

Lader Primepower 0043923 chAmp 24V 20A IP67 standard med DEFA kontakt, fått følgene Natonr: 6130-25-161-5225

 

Mvh
Frank Schjølberg
Major

FORSVARETS LOGISTIKKORGANISASJON
Ingeniøravdelingen
Koordinator Ingeniør og Lufthavnsystemer

Integrert Produktgruppe ( IPG ) Møte Ingeniørmateriell 2019

Jeg har hatt et meget godt forhold til Forsvaret i mange år. De har benyttet seg av teknologien opp mot sulfatering i et betydelig antall enheter over flere år, nå skal erfaringene settes på det store kartet, derfor denne introduksjonen til befal fra hele landet som var samlet i Oslo.

 

Forsvaret vil nå få tilgang til » Technical Report Executive Summary Canadus Power Systems HD-1224 and Desulfation Explained» Dette for å trygge de applikasjonene der Canadus HD-1224 skal implementeres.

 

Takk til alle involverte for anledningen til presentasjonen av Canadus HD-1224.

 

CANADUS HD-1224

Batterisvikt kommer alltid ubeleilig, og nye batterier er kanskje ikke tilgjengelig der og da.

Besøk Canadus