OM JENS KLEVEN

Min gamle kloke bestemor lærte meg tidlig at jeg ikke "skulle forlede noen til å tro", eller juge som vi sa på Østkanten, det har jeg fulgt gjennom et langt liv.

Jens Petter Kleven, eller bare Jens..

Jeg har gjennom et langt liv vært gründer og forsøkt å skape relasjoner mellom selskaper, ingeniører, produktutviklere og markedet. Dette samarbeidet har bidratt til at produkter har sett dagens lys og blitt der, noe jeg er svært stolt av!

Jeg nevner ISOLI i Italia, PBI i USA , Primepower AB i Sverige, Canadus Power Systems i USA , og et nært og konstruktivt samarbeid over tid med Volvo Last i Gøteborg og Norsk Scania, samt Scania sentralt i Sverige. Et betydelig antall kunder i Norden har gjennom mange år vært grunnlaget for driften, og selskaper som Bertel O. Steen AS, Handicare AS, Braco AS, Bobilforeningen, et stort antall bobilforhandlere med Sørlandet Caravansenter som ledende kunde har bidratt med sitt engasjement over flere år.

Jeg har presentert produktløsninger for krevende påbyggere tilbake til 2002-3 og da vesentlig Bertel O. Steen AS og Handicare Auto AS og Braco på Lierskogen. Alt er relatert til blålysetatene i hovedsak, men også andre krevende kunder som skal ha løsninger på øverste hylle når vi snakker utførelse, kvalitet og enheter som skal monteres.

Kjell Henriksen i ELTEK var den som loste meg til Primepower AB for mer enn 15 år siden, og han er en av mange som har bidratt til at jeg nå kan lene meg til mine 67 år med en følelse av å ha en god tid framover. Ørnulf Johansen hos Bertel O Steen avdeling 759 har satt våre produkter og tanker på øverste hylle, SCANIA Norge, VOLVO TRUCK Norge og Vidar Andersen hos Handicare  har sagt ja ved mange anledninger til meg og mitt, Einar Glenthøy hos Braco og mange, faktisk svært mange med solide kunnskaper har gitt meg grønt lys…dere skal takkes hver og en for den tillit dere har vist.. jeg har ikke glemt deg som ikke er nevnt, det er bare så mange av dere..